Elbilsladdare

Laddstation för ditt hem eller företag

CHARGESTORM® CONNECTED 3 är utformad för att passa både elbilar och laddhybridfordon. Den uppfyller naturligtvis alla nödvändiga tekniska säkerhetsstandarder för pålitlig laddning av elbilar.

Denna enhet erbjuder stöd för både typ 2-kontakter och fasta laddkablar av samma standard. Dessutom ger CHARGESTORM® 3 användaren möjlighet att välja mellan enkel- eller dubbeluttag/fasta kablar.

Om så önskas kan man även lägga till en 4G-anslutning (som är valfri) och integrera den med olika öppna system, vilket gör den till en av de mest anpassningsbara enheterna som finns på marknaden.

Intresserad av laddstation för elbil hemma eller till företaget?

CHARGESTORM 3 CTEK

Vägg eller stolpmonterad laddstation - du väljer!

Ett effektivt sätt att reglera åtkomst till laddningsanläggningar och plats är genom användning av RFID-taggar.

Med CHARGE PORTAL blir hanteringen av användare och tilldelning av specifika RFID-taggar till varje individ enkel och smidig. All relevant information, inklusive laddningstider och energiförbrukning, samlas in och lagras i CHARGE PORTAL, och denna data kan även enkelt exporteras vid behov.

Om en RFID-tag skulle gå förlorad behöver du inte oroa dig. Dess serienummer kan snabbt tas bort från CHARGE PORTAL och ersättas med en ny. Det är verkligen praktiskt, eller vad säger du?

Ekonomiskt och smart

DUBBELT TYP 2-ANSLUTNING

CHARGESTORM® 3 erbjuder antingen två Typ 2-anslutningar eller två fasta laddkablar – kostnadseffektivt och smart, särskilt för bostadsrättsföreningar.

INTEGRERAD SÄKRING OCH JORDFELSSKYDD

Med CHARGESTORM® 3 är säkerheten i topp tack vare en integrerad säkring samt jordfelsbrytare (Typ A + DC-läckagesensor).

CERTIFIERAD ENERGIMÄTNING

CHARGESTORM® 3 innehåller en MID-certifierad energimätare.

STYR LADDNINGEN MED RFID-TAGGAR

Ett effektivt verktyg för att bestämma vem som får tillgång till laddning och på vilket ställe är genom användning av RFID-taggar. 

Genom CHARGE PORTAL kan man enkelt hantera användare och tilldela specifika RFID-taggar till varje person. All information om laddningstider, energiförbrukning och mer samlas i CHARGE PORTAL, och den datan kan om så önskas exporteras.

Om en tagg skulle komma bort, finns det inget att oroa sig för. Serienumret tas bort direkt i CHARGE PORTAL och kan bytas ut mot en ny. Praktiskt, eller hur?

APP-STYRNING VIA MOBILEN

Ha full översikt över laddningstid och sätt för din elbil. CHARGESTORM® 3 kan styras via en app som är tillgänglig för både Android och iOS. Du finner appen genom att söka på “Taking charge”.

LASTBALANSERING HEMMA MED NANOGRID HOME

Med CHARGESTORM® 3 har du möjlighet att integrera lastbalansering för hemmaladdning.

Detta system kräver installation av en energimätare vid huvudströminmatningen som övervakar hela husets energiförbrukning och kapaciteten på huvudsäkringen.

Därefter upprättas en mod-bus-anslutning till laddboxen. Lastbalanseringssystemet fungerar automatiskt och justerar laddningshastigheten för din bil baserat på det aktuella energiförbrukningsläget i ditt hem. Med vår lastbalanseringsmetod undviker du överbelastning av ditt hemmets elsystem och samtidigt säkerställer du en optimal laddningsupplevelse för din elbil.

Vill du komma i kontakt med en av våra säljare?

Innoventum