EO25 Get yourself energy independence EO25 Nacelle Hybrid System Combining wind and solar Easy Installation Patented hydraulic system Interested ? ORDER YOUR EO25 Contact us
EO20 och EO25 vindkraftverk av överlägsen kvalitet genererar mer energi under en längre tid.
Hjälp ditt företag att växa, samtidigt som du respekterar miljön och ditt samhälle.

Den direkta drivenheten på vindkraftverk EO20 och EO25 är utrustad med en patenterad permanentmagnetgenerator, fixerade blad och en flexibel koppling för att eliminera problem relaterade till växellådor och klingningssystem.

Det drar också nytta av ett självövervakande system, skydd mot blixtar och korrosion samt de bästa komponenterna i deras kategori. De kommer från de mest kända leverantörerna av den väl beprövade stora vindkraftindustrin.

EO20 / EO25-turbinerna genererar mer energi under längre tidsperioder.

Förenklad design för större tillförlitlighet

Våra vindkraftverk är utformade för att hålla kvar. I teknikens framkant innehåller de färre rörliga delar för att minska kostnaderna för underhåll samt potentiella avstängningar och brott. Genom att använda komponenter av överlägsen kvalitet erbjuder de större autonomi för att generera mer energi under minst 20 år *.

* Enligt International Standard IEC-61400-2 ed.3

Tyst och estetisk

Våra vindkraftverk är idealiska för gårdar, små och medelstora företag och regeringar och är konstruerade för att installeras i närheten av landsbygdsbyggnader och bebodda områden. De avger en låg ljudnivå tack vare en aerodynamisk bladprofil och en växellös måttvarvig generator. Nacellen är tillverkad av glasfiber, robust men elegant utformad för att smälta in i landskapet. Alla våra torn är rörformade utan att vara förankrade och målade i vitt.

Bästa prestanda = högsta effektivitet

För samma vindmängd producerar våra vindkraftverk mer energi än någon annan produkt i deras kategori. Vår patenterade permanentmagnetgenerator, våra optimala längdblad samt elektronisk och adaptiv effekthantering säkerställer maximal elproduktion (kWh) under alla förhållanden.

Garantier

Förutom en standard 2-årsgaranti erbjuder vi den bästa långsiktiga garantin i branschen: upp till 10 års skydd med den utökade garantiplanen och undertecknandet av ett serviceavtal.

Certifieringar

Välj sinnesfrid tack vare våra vindkraftverk, det säkraste och mest hållbara på marknaden. De har utformats och testats i enlighet med de strängaste standarderna för följande internationella organisationer: AWEA, MCS, CE, CSA, UL, WEICan, SGS, IEC, DWEA, Intertek och TDEngineering.

Lösningen för distribuerad energiproduktion

Våra direkta drivenheter EO20 och EO25 vindkraftverk är utrustade med en patenterad permanentmagnetgenerator, fixerade blad och en flexibel koppling för att eliminera problem relaterade till växellådor och klingningssystem.

De drar också nytta av ett självövervakande system, skydd mot blixtar och korrosion samt de bästa komponenterna i deras kategori. De kommer från de mest kända leverantörerna av den väl beprövade stora vindkraftindustrin.

InnoVentum-turbiner genererar mer energi under längre tidsperioder.

 

Patenterat hydraulsystem

 

Spara betydande summor på installation, underhåll eller vid överdrivna väderförhållanden med det patenterade klättringssystemet som gör det möjligt att klättra och stiga ner nacellen utan hjälp av kran.

Våra galvaniserade självbärande hydrauliska torn finns i storlekarna 16m eller 23m.

Årlig elproduktion* 99 000 kWh
Nominell effekt vid 7.5 m/s 25 kW
Rotordiameter / Svept yta 15,8 m / 196 m2
Nätansluten/fristående Nätansluten
Bullernivå** 47,7 dB
Tornets navhöjd 24 m (16 m också tillgänglig)

 

* medelvind 6 m/s

** ljudnivå registrerad på 60 m från centrum av generatorn


Onlineövervakning

Nedan kan du se ett exempel på EO25 onlineövervakning för installationen vid certifieringscentret i Barlovento, Spanien.