VI INSTALLERAR SOLKRAFTSLÖSNINGAR BÅDE PÅ MARKEN OCH PÅ TAK

SOL

FRI OFFERT

Solenergi

Vi installerar solkraftslösningar både på marken och på tak. Vi kan leverera traditionella kiselbaserade solcellspaneler eller moderna tunnfilms-alternativ efter önskemål. Det är också möjligt att välja antingen strängväxelriktare eller moderna system som optimerar produktionen av solenergi på modulnivå för maximal prestanda. Ta kontakt med oss för att diskutera en optimal lösning som passar dina förutsättningar. Kom ihåg att verifiera vilka finansiella stöd som är aktuella i din region. Kunder i Sverige kan till ansöka om investeringsstöd för solenergi.

Carport med solceller

Solcellspaneler

Installera solceller

Att installera solceller på sin carport är ytterligare ett alternativ. Det kan dock vara krångligt att utföra en installation på en befintlig carport eftersom måtten gör det svårt att nyttja hela ytan på carportens tak. INNOVENTUMs lösning blev att utveckla en snygg och prisvärd carport med solceller i en tidlös design.
SOLAR CARPORT finns i tre olika storlekar, eller fler. Den unika designen på SOLAR CARPORT gör det möjlig att anpassa carporten allt från en till flera hundra bilar och – till och med lastbilar! För en bil erbjuds fem solcellspaneler, för två bilar erbjuds 18- eller 24 solcellspaneler. Produkten går att skala upp efter energibehov och antalet fordon.

 

Solceller på taket

Solceller på taket har varit en populär energikälla för många villaägare. Solpaneler syns på många tak runt om i Sverige idag och det med all rätt! Producera solel är en enkel och relativt billig lösning. Men tänk på att solcellerna producerar mest energi under sommaren. När vintern kommer blir produktionen betydligt lägre. Det är då klokt att skaffa någon form av energilagring eller, som våra kunder har gjort – komplettera dina solceller på taket med ett småskaligt vindkraftverk.

 

 

Solceller på marken

Installera solceller på marken är en annan lösning för både mikro- och makroproduktion av egen solel. Det finns många storskaliga solkraftanläggningar runt om i Sverige och i världen. Även stora anläggningar med solceller på marken väljer nu att kompletterar med vindenergi och andra hybridlösningar för att optimera energiproduktionen året om. INNOVENTUM erbjuder SOLAR POWER SET för markinstallationer samt hybrid- och vindkraftverk som komplement till solcellsanläggningar.