25kW

Vindkraft av överlägsen kvalitet

Den direkta drivenheten på vindkraftverk EO20 och EO25 är utrustad med en patenterad permanentmagnetgenerator, fixerade blad och en flexibel koppling för att eliminera problem relaterade till växellådor och klingningssystem. Det drar också nytta av ett självövervakande system, skydd mot blixtar och korrosion samt de bästa komponenterna i deras kategori. De kommer från de mest kända leverantörerna av den väl beprövade stora vindkraftindustrin. EO20 / EO25-turbinerna genererar mer energi under längre tidsperioder.

Sänk dina elkostnader genom att producera din egen el

Förenklad design för större tillförlitlighet

Våra vindkraftverk är utformade för att hålla kvar. I teknikens framkant innehåller de färre rörliga delar för att minska kostnaderna för underhåll samt potentiella avstängningar och brott. Genom att använda komponenter av överlägsen kvalitet erbjuder de större autonomi för att generera mer energi under minst 20 år *. * Enligt International Standard IEC-61400-2 ed

Tyst och estetisk

Våra vindkraftverk är idealiska för gårdar, små och medelstora företag och regeringar och är konstruerade för att installeras i närheten av landsbygdsbyggnader och bebodda områden. De avger en låg ljudnivå tack vare en aerodynamisk bladprofil och en växellös måttvarvig generator. Nacellen är tillverkad av glasfiber, robust men elegant utformad för att smälta in i landskapet. Alla våra torn är rörformade utan att vara förankrade och målade i vitt.

Bästa prestanda = högsta effektivitet

Dali är designad för att hålla i minst 25 år, även under extrema väderförhållanden som vid havet eller vid väldigt höga vindhastigheter. Beroende på teknik och turbin kan turbinen fingera i vindbyar upp till 60 m/s vilket motsvarar 216 km/h vilket motsvarar orkanstyrka enligt ICE 61400-2 standard samt de mekansiska påfrestningar som kommer från långvariga höga vindar med medelvindshatighet på 9 m/s. Turbinerna har dessutom ett vattentät kåpa som garanterar att det är vattentät samt att rostfria komponenter används. Trätornet DALI XII är utformat för att klara av både kustnära installationer men även extrema vindförhållanden. Alla metallkomponenter har belagts med en skyddslack för att maximera hållbarheten utomhus. Ett trätorn gör sig också mer lämpligt än en stålkonstruktion vid havsnära installationer eftersom att träet inte är lika känsligt för korrosion på grund av fukt.

Certifieringar

Välj sinnesfrid tack vare våra vindkraftverk, det säkraste och mest hållbara på marknaden. De har utformats och testats i enlighet med de strängaste standarderna för följande internationella organisationer: AWEA, MCS, CE, CSA, UL, WEICan, SGS, IEC, DWEA, Intertek och TDEngineering.

Vill du se en av våra installationer?

Låt oss veta vilken stad du bor i och din e-postadress så skickar vi adressuppgifter till en referensinstallation nära dig.
Innoventum